Etusivu PalvelutRavintolapalvelut

Lappeenrannan kaupunginteatterin ravintolapalvelut 

Teatterin ravintolapalvelut ovat käytössä näytösiltoina ja niistä vastaa Cafe Kristiina.

Asiakkaat voivat varata etukäteen tarjoilut nautittavaksi joko ennen esitystä tai väliajalle. Ennakkotilaukset voi tehdä Cafe Kristiinan verkkopalvelussa osoitteessa www.cafekristiina.fi

Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan, seuruekohtaiseen pöytään.

Cafe Kristiinalla on teatteriravintolan lisäksi kauppakeskus IsoKristiinan 1. kerroksessa kahvila-ravintola, joka palvelee maanantaista lauantaihin aamusta iltaan. 

Cafe Kristiinassa on 145 asiakaspaikkaa sekä suosittu 50 asiakaspaikkainen näköalaterassi. Kahvilassa on A-oikeudet.

Cafe Kristiina on yksi kaupungin suosituimmista kahviloista. Kahvila on tunnettu laajasta valikoimasta itse tehtyjä leivonnaisia, herkullisista omia Karjalove-välipaloista, Karjalove-aamupalasta ja omien kokkien valmistamista lounaista. Cafe Kristiinassa nautit omista nimikko Karjalove-tuotteista, jotka ovat 100 % paikallista lähiruokaa vailla vertaansa!


Lounas ma-pe klo 11-14
Karjalove-aamupala ma-pe klo 10-15
Take away -piste klo 11-18

Käytämme ainoastaan kotimaisia, puhtaita raaka-aineita ja ensisijaisesti lähitilojen tuotteita. Valmistamme ruoat omin käsin ja leivomme ne itse.
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

 

Ennakkotilaukset: cafekristiina.fi

 


Ravintolapalvelut Kauppakeskus IsoKristiinassa

Cafe Kristiina
Kahvila-ravintola A-oikeuksilla. Rentoon kippistelyyn skumppaa ja muita makunautintoja!  Cafe Kristiinassa on itse tehtyjä pullia, kakkuja, pientä suolaista sekä tuoreista raaka-aineista tehtyjä maukkaita käsin syötäviä herkkuja eli street foodia.
Sijainti: Kauppakeskuksessa teatterin alapuolella, 1. kerros.

Bar Marix
Tunnelmallinen ja viihtyisä olut- ja drinkkibaari 1. kerroksessa. Bar Marixiin pääsee sisäkautta kauppakeskuksen Puusepänraitilta tai kansalaistorin kulmauksessa olevasta ulko-ovesta (Brahenkatu 5 ). 

Ravintola Tang Capital
Aasialainen ravintola Tang Capital vie sinut makumatkalle Aasian eri keittiöihin. Ravintolassa on myös viihtyisä Lounge baari, jonne voit poiketa lasilliselle ennen teatteri-iltaa.
Sijainti: Kauppakeskuksessa teatterin alapuolella, 2. kerros.

Ravintola Rosso 
Rosso on tuttu italialainen klassikko kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Rosson rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Rossossa nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.
Sijainti kauppakeskuksessa Lappeen pihalla.

Ravintola Rakuuna Banquet
Rakuuna Banquet on Original Sokos Hotel Lappeen rakuunaperinteitä vaaliva juhlatila ja tilausravintola.
Muuntautumiskykyinen tila on varattavissa yksityistilaisuuksiin, olivatpa kyseessä häät, syntymäpäivät tai yrityksen juhlat, ja teatteriryhmille meillä on tarjolla oma teatterimenu.
Olethan yhteydessä myyntipalveluun p. 010 762 1000.
Sijainti kauppakeskus Lappeen pihalla.

Luckiefun's Sushibuffet
Sushibuffet sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinan toisessa kerroksessa. Tarjolla on laajan sushivalikoiman ohella lämmintä ruokaa ja annoksia voi ostaa myös mukaan.

VENN
Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. 
Sijainti kauppakeskuksessa Sokos Hotel Lappeen aulan yhteydessä