Etusivu PalvelutRavintolapalvelut

Lappeenrannan kaupunginteatteri uudistaa ravintolapalveluitaan 

Uudistamme parhaillaan teatterimme ravintolapalveluita. Ilmoitamme pian lisää, joten pysy kuulolla! 

 


 

Ravintolapalvelut Kauppakeskus IsoKristiinassa

Cafe Kristiina
Kahvila-ravintola A-oikeuksilla. Rentoon kippistelyyn skumppaa ja muita makunautintoja ennen teatteria.
Cafe Kristiinassa on itse tehtyjä pullia, kakkuja, pientä suolaista sekä tuoreista raaka-aineista tehtyjä maukkaita käsin syötäviä herkkuja eli street foodia.
Sijainti: Kauppakeskuksessa teatterin alapuolella, 1. kerros.

Bar Marix
Tunnelmallinen ja viihtyisä olut- ja drinkkibaari 1. kerroksessa. Bar Marixiin pääsee sisäkautta kauppakeskuksen Puusepänraitilta tai kansalaistorin kulmauksessa olevasta ulko-ovesta (Brahenkatu 5 ). 

Ravintola Tang Capital
Aasialainen ravintola Tang Capital vie sinut makumatkalle Aasian eri keittiöihin. Ravintolassa on myös viihtyisä Lounge baari, jonne voit poiketa lasilliselle ennen teatteri-iltaa.
Sijainti: Kauppakeskuksessa teatterin alapuolella, 2. kerros.

Ravintola Rosso 
Rosso on tuttu italialainen klassikko kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Rosson rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Rossossa nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.
Sijainti kauppakeskuksessa Lappeen pihalla.

Ravintola Rakuuna Banquet
Rakuuna Banquet on Original Sokos Hotel Lappeen rakuunaperinteitä vaaliva juhlatila ja tilausravintola.
Muuntautumiskykyinen tila on varattavissa yksityistilaisuuksiin, olivatpa kyseessä häät, syntymäpäivät tai yrityksen juhlat, ja teatteriryhmille meillä on tarjolla oma teatterimenu.
Olethan yhteydessä myyntipalveluun p. 010 762 1000.
Sijainti kauppakeskus Lappeen pihalla.


 

Ravintola Willhelmiina / Lappeenrannan kaupungintalo willhelmiina.jpg

Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

fazerfoodco.fi/willhelmiina

Ravintola Willhelmiina sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalossa, aivan kaupungin ydinkeskustassa. Ravintolalla on vankka kokemus kongressien ja suurten juhlien kahvi-, cocktail- ja ateriapalveluista sekä konserttien väliaikatarjoilusta. Samalla innostuksella ja ammattitaidolla hoidamme myös pienemmät juhlatilaisuudet ravintolassamme ja kaupungintalon yleisötiloissa.

 

 

Ravintola Vapariravintola_Vapari_860x390px_punainen.png

Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta
Vaparin verkkosivut

Ravintola Vapari tarjoaa tyylikkäitä ravintola- ja kokouspalveluja Lappeenrannan keskustassa Vapaudenaukion toimistotalossa. Valoisissa ja moderneissa tiloissa voi järjestää tilaisuuksia arkisista kokouskahvitteluista isompiin yritysjuhliin ja asiakastapahtumiin. Osaava henkilökunta toteuttaa tarjoilut tilaisuuteen toiveiden mukaan.

Arkipäivisin voi koota mieleistään syötävää runsaasta ja monipuolisesta aamiaispöydästä ja nauttia sen ravintolassa tai ottaa mukaan. Herkullisesta lounasbuffetista löytyy keitto-, salaatti ja pääruokavaihtoehtoja jokaiselle, runsaan salaatti- ja leipäpöydän kanssa. Grillipisteessä valmistuu herkulliset lautasannokset! Valmistamme myös ruokaa ja maukkaita leivonnaisia mukaan.