Osta liput

Hanki liput Winkistä!

Winkki ja teatteri

Asiakaspalvelukeskus Winkki
Villimiehenkatu 1 (kaupungintalo)
ma–pe klo 9–17
puh. 05 616 2220

Teatterin yleisölämpiö
Kaivokatu 5 (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs)
puh. 05 616 2290
Lipunmyynti teatterilla 2 h ennen esitystä.

Pysäköiminen teatterin asiakkaille 
1 e/h (IsoKristiinan parkkihalli)
Ohjeet


 

lippufi_logo sini-keltainen.gif

Lippupisteen valtakunnallinen puhelinpalvelu

Puhelun hinta 2 € /min + pvm
Avoinna joka päivä klo 7–22

Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä

Maukka on kissa. Ja Väykkä on koira. Yhdessä he viettävät Maukan syntymäpäivää. Mikään ei kuitenkaan mene Maukan toivomalla tavalla, eikä hän saa lahjoja. Eihän kakkua voi sanoa lahjaksi! Läheisistä kavereista edes Kana von Got, Vuohi Mäk Käkätin tai Aasi Oinkvist eivät näytä piittaavan päivänsankarista. Ovatko he tosiaan unohtaneet? Jännittävää on myös täyttää vuosia. Onneksi aina kun on asioita, jotka nolostuttavat ja tuntuvat liian painavilta, on myös ystäviä, joille sellaiset asiat voi kertoa. 

Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä on kutkuttavan hauska ja kekseliäs näytelmä ystävyydestä, joka sopii koko perheelle. Esityksen kesto on noin tunnin.  

Ensi-ilta 25.1.2020

Lue lisää: Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä

Liian paksu perhoseksi

Tuhti ja tomera, parikymppinen Kaisu jättää Pohjanmaan lakeudet ja muuttaa kauppa-apulaiseksi Ruutinojalle. Perillä Kaisua odottaa rähjääntynyt sekatavarakauppa – sekä sen kauppias, Erni. Rakkaus ei katso muotoa tai murretta, mutta kärkäskielinen anoppi ja shoppailuun hurahtanut käly koettelevat Kaisun kärsivällisyyttä.

Liian paksu perhoseksi on nostalginen aikamatka viime vuosisadan Suomeen. Radiossa soi Katri Helena, ihmiset lähtevät paremman elämän perässä Ruotsiin ja Ruutinojan sekatavarakaupassa kytee eriparinen rakkaus. Sisko Istanmäen samannimiseen romaaniin perustuva komediallinen näytelmä avaa Lappeenrannan kaupunginteatterin suuren näyttämön kevään 1.2.2020. 

Lue lisää: Liian paksu perhoseksi

Idän pikajunan arvoitus

Agatha Christien menestysdekkarissa Istanbulista Pariisiin matkaava luksusjuna juuttuu kinoksiin ja aamulla yksi sen matkustajista löytyy murhattuna. Lumi estää ketään lähtemästä junasta, joten murhaajan täytyy olla joku läsnäolijoista. Tapausta alkaa selvittää mestarisalapoliisi Hercule Poirot, joka on sattumalta matkustajana samassa junassa. Poirot joutuu virittämään kuuluisat harmaat aivosolunsa äärimmilleen, ennen kuin tavallista visaisempi murhamysteeri ratkeaa.

Ensi-ilta 4.4.2020

Lue lisää: Idän pikajunan arvoitus

M/S Framilla -risteilyrevyy

Sinkkunaisen 50-vuotisjuhlat ja kanavaristeily? Erityislaatuiset sukulaiset, parhaimmat sydänystävät ja laivan hulvaton henkilökunta sullotaan samaan paattiin ja herkullinen ihmissuhdesoppa on valmis. Saimaalla seilatessa pidetään puheita sekä nostetaan maljoja elämälle ja sen janolle. Viinin lisäksi laineilla läikähtelevät myös tunteet ja tunnelmat, kunnes laiva jumittuu sulkuun. Mitä tapahtuu, kun juhlavalot sammuvat ja syvimmät toiveet ja pelot nousevat pintaan?

M/S Framilla -risteilyrevyy on yhteistuotanto Teatteri KESY:n kanssa. 

Ensi-ilta 24.4.2020 
Kantaesitys

Lue lisää: M/S Framilla -risteilyrevyy

Verkossa

Verkossa on hulvaton farssi lontoolaisen taksikuskin John Smithin kaksoiselämästä, joka uhkaa paljastua tämän teini-ikäisten lasten ihastuttuaan toisiinsa netissä. Valheiden verkko kiristyy ja aiheuttaen toinen toistaan hulvattomampia tilanteita, joille ei voi muuta kuin naurraa. Tervetuloa parin tunnin naurulomalle teatteriin! 

Verkossa jatkaa keväällä 2020! 

"Suosittelen vilpittömästi. Vatsa kippurassa sai nauraa!" -teatterivieras 

Lue lisää: Verkossa!

Teatteriklubi

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Teatteriklubit keväällä 2020 KE 8.1., KE 5.2., KE 3.3., TI 31.3. ja TI 5.5. klo 18.00.  

Sydämellisesti tervetuloa!

Kevät 2020

Kevään ohjelmisto on julkaistu!

Tutustu kevään 2020 kausiesitteeseen verkossa. 

Pst!

Tämä lahja sopii kaikille. Välty joulustressiltä ja hanki pukinkonttiin talvikauden suosikkilahja: teatterin lahjakortti.  

>> Lue lisää lahjakortista