Etusivu Ohjelmisto
Teatterin ohjelmisto syksyllä 2020.

Syksyllä 2021 Lappeenrannan kaupunginteatteri tarjoaa ohjelmaa koko perheelle!

Suurella näyttömällä nähdään elokuussa ensi-illassa koko perheen musiikkipitoinen seikkailunäytelmä Robin HoodNäytelmän on kirjoittanut Jukka Kittilä, ohjauksesta vastaa Ilmari Pursiainen ja Iiris Rannio. Näytelmän taistelukoreografiasta vastaa alan huippuosaaja Oula Kitti.

Marraskuussa työryhmälähtöinen show TOSIssaan–LIVEä! saapuu ensi-iltaan la 27.11. Suurella näyttämöllä. Tositelevisio kohtaa tositeatterin Lappeenrannan kaupunginteatterin lavalla tässä spektaakkelissa, josta ei välkettä, loistetta ja musiikkia puutu.

Pienellä näyttämölle saapuu viimein Anna Krogeruksen odotettu ja ajankohtainen teos 9 hyvää syytä elää, jonka ohjaa Ilmari Pursiainen. Näytelmä esitettiin livestriiminä keväällä, mutta syksyllä se esitetään ensi kerran live-yleisölle. 

Syksyllä jatkaa Laila Hirvisaaren Lappeenrantaan sijoittuvaan romaaniin perustuva musiikkinäytelmä Lehmusten kaupunki Lehmusten kaupungin on ohjannut Iiris Rannio. Lehmusten kaupunki on musiikkinäytelmä, jonka on dramatisoinut Helena Anttonen. Anttonen on tehnyt alkuperäiseen dramaturgiaansa tilaa Rannion ja Jani Polan musiikkidramaturgialle.

Suurella näyttämöllä jatkaa myös Agatha Christien dekkariin perustuva, jännitysnäytelmä Idän pikajunan arvoitus, joka sai ensi-iltansa lokakuussa.