Etusivu Ohjelmisto
Teatterin kuvituskuva. Mika Haaranen.
Improklubi

Improklubi

Pienellä näyttämöllä 30.10., 6.11., 20.11. ja 4.12. klo 19 alkaen.

Kaupunginteatterin estottomat näyttelijät heittäytyvät viihdyttävästi ja rohkeasti kohti tuntematonta. Luvassa on improvisoituja kohtauksia, yllättäviä ja outojakin tilanteita, hulluttelua ja myös musiikkia.

Ennennäkemättömiä ja ainutkertaisia esityksiä säestää Jani Pola. Juontajana toimii teatterinjohtaja Iiris Rannio.

Klubit ovat vuorovaikutteisia – yleisö pääsee vaikuttamaan ehdotuksillaan ja toiveillaan esityksiin.

Sammakon joulu

Teatteri Karelus 

Pienellä näyttämöllä 10.-11.12.

Sammakon joulu on tunnelmallinen tarina metsän eläimistä, sammakosta, siilistä, hirvestä ja etanasta, joiden jouluvalmistelut ovat vähän kesken.

Nukketeatteriesityksen kesto on noin 35 min ja se sopii hyvin lapsille. 

HUOM! Peruutuksia esityksissä! 

 

Verkossa-esitykset on peruttu 22.11., 23.11., 28.11., 30.11., 5.12. ja 12.12. sairaustapauksen vuoksi. 

Pahoittelemme tapahtunutta. 

Ennakkolipun ostaneet voivat vaihtaa liput uuteen esitykseen tai lahjakorttiin. Mikäli kumpikaan vaihtoehto ei käy, palautetaan asiakkaan rahat tämän tilille. Otattehan yhteyttä asiakaspalvelukeskus Winkkiin. Lue lisää tiedotteesta. 

Maaninkavaara

Pienen näyttämön ensi-iltanäytelmänä nähdään 5.10. alkaen Miika Nousiaisen Maaninkavaara. Esityksessä Martti valmentaa pojastaan Jarkosta kestävyysjuoksutähteä. Jarkko kuitenkin katoaa yllättäen ja hänen siskonsa Heidi tarjoutuu uudeksi valmennettavaksi auttaakseen isänsä surun yli. 

Sirpa Riuttalan ohjaama draama käsittelee suomalaista aihetta, urheilevaa perhettä, jossa isä kehittelee mitalin kiilto silmissään yhä hurjempia valmennusmenetelmiä, joihin tytär suostuu isänsä mieliksi. Dramatisoinnista vastaa joutsenolainen Teemu Salohalme.
Lue lisää: Maaninkavaara

Verkossa

Syksyn viimeinen ensi-iltanäytelmä on Ray Cooneyn nopeatempoinen farssi Verkossa (Koukussa), jonka ensi-ilta on 17.10. Vierailevan ohjaajan Katja Krohnin ohjaama esitys kertoo taksikuskin piinasta kahden perheen puristuksessa.

Luvassa on todella hauska näytelmä herkullisen asetelman kera. Esityksessä lontoolainen taksikuski on mennyt naimisiin kahden naisen kanssa ja onnistunut salaamaan sen, nyt paljastuminen on kuitenkin lähellä.
Lue lisää Verkossa ja varaa liput!

Cabaret

Joe Masteroffin, Fred Ebbin ja John Kanderin klassikomusikaali Cabaret sijoittuu 1920 ja -30-luvun taitteen Berliiniin ja sen hämyiselle Kit Kat -klubille, jossa nautitaan elämänjanoisesta menosta.

Iiris Rannion ohjaama Cabaret on intohimoinen draama, joka sisältää koskettavan rakkaustarinan. Se sijoittuu kiinnostavalle ja kuohuvalle aikakaudelle, jolloin kaikki halusivat Berliiniin pitämään hauskaa. Mukana on upeita tanssi- ja musiikkinumeroita, joita säestää kuusihenkinen livebändi Jani Polan johdolla. Koreografiat ovat Tanja Huotarin käsialaa. 
Lue lisää Cabaret´sta ja varaa liput!