Etusivu Ohjelmisto
Teatterin ohjelmisto syksyllä 2020.

Lappeenrannan kaupunginteatterin syksyn ohjelmisto on täynnä rakkautta, jännitystä ja ystävyyttä!

Syksyllä 2020 Lappeenrannan kaupunginteatterissa nähdään upea kattaus Suomen parasta teatteria. 

Syyskauden suuren näyttämön avaa Laila Hirvisaaren Lappeenrantaan sijoittuvaan romaaniin perustuva musiikkinäytelmä Lehmusten kaupunki. Lehmusten kaupungin on ohjannut Iiris Rannio ja sen ensi-ilta on lauantaina 19.9.2020. Lehmusten kaupunki on musiikkinäytelmä, jossa kuullaan tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän legendaarisen muusikon Pave Maijasen klassikkokappaleita. Näytelmän on uudelleen sovitettu ja sen on dramatisoinut Helena Anttonen. 

Suurella näyttämöllä nähdään myös Agatha Christien dekkariin perustuva, odotettu jännitysnäytelmä Idän pikajunan arvoitus. Näytelmän ensi-ilta siirtyi koronapandemian vuoksi keväältä syksyyn ja esityksen uusi ensi-iltapäivä on keskiviikkona 7.10.2020.

Syyskaudella Lappeenrannan kaupunginteatterissa ensi-iltansa saa myös pienellä näyttämöllä Anna Krogeruksen ajankohtainen teos 9 hyvää syytä elää, jonka ohjaa Ilmari Pursiainen. Lisäksi syksyn ohjelmistoa täydentävät parhaat valikoidut vierailuesitykset, sekä pienellä näyttämöllä loppuvuodesta hurmaava Teatteri Kesyn kanssa yhteistyönä toteutettava näytelmä M/S Framilla -risteilyrevyy