Etusivu Lipunmyynti

OSTA LIPUT

Asiakaspalvelukeskus Winkki
Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma-pe klo 8.30-16.30
Kesän aukiolo Asiakaspalvelukeskus Winkki - kaupungintalo - Lappeenranta

Puhelin, sähköposti ja chatpalvelu
puh. 05 616 2290
teatteri@lappeenranta.fi

tai verkosta osoitteesta lippu.fi

lippufi-ostaliput_170x40_FI-sininen.png

LIPUNMYYNTI

Teatterin yleisölämpiö
Kaivokatu 5, kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs
Avoinna esityspäivinä 1 tuntia ennen esityksen alkua.
puh. 05 616 2290
teatteri@lappeenranta.fi

Pyörätuolipaikat on aina varattava: teatteri@lappeenranta.fi tai puh. 05 616 2290


LIPPUVARAUKSET, TILAUKSET ja OSOITEMUUTOKSET

Vaivattomasti ja nopeasti s-postitse teatteri@lappeenranta.fi
Varaustietoihin tarvitsemme kaikissa tapauksissa varaajan yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postinumero), lippumäärän ja lipputyypin.

Pyörätuolipaikkoja ei voi varata nettikaupasta, vaan varaukset aina suoraan lipunmyynnistä.

VARATTUJEN LIPPUJEN LUNASTUS

 • Omaa tuotantoa olevat näytännöt: viimeistään 7 päivää ennen näytöstä.
 • Vierailuesitykset: viimeistään 14 vrk ennen esitystä.
 • Ryhmävarauksen vahvistus 4 viikkoa ennen näytöstä.

OPISKELIJAT, VETERAANIT JA AVUSTAJAT

Edun saa vain asiakaspalvelukeskus Winkistä tai teatterin ovilipunmyynnistä.

 • OPISKELIJAETU Opiskelijat ovelta 12 €, teatteriin tullessa ilman etukäteisvarausta. Edun saa omaa tuotantoa oleviin näytäntöihin (ei vierailut eikä yhteistyöproduktiot).
 • K9-KORTTI Nuoret voivat maksutta ja omatoimisesti tutustua Lappeenrannan kaupunginteatterin omaa tuotantoa oleviin näytelmiin 9-luokkalaisille jaettavalla K9-kortilla.
 • VETERAANIETU Kaupunginteatteri tarjoaa sota- ja rintamaveteraaneille sekä sotainvalideille pääsyn teatterin omaa tuotantoa oleviin näytäntöihin maksutta. Lippua varatessa pyydetään ilmoittamaan, että varaus koskee veteraanietua. Oikeus maksuttomaan lippuun tulee osoittaa lipunoston yhteydessä veteraanitunnuksella.
 • AVUSTAJAT Pääsevät maksutta kaupunginteatterin omaa tuotantoa oleviin näytäntöihin.

LIPPUPISTE

Teatteriliput voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä, verkkokaupasta, puhelinpalvelusta sekä R-kioskeilta Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti. Lippupiste on ainoa virallinen jälleenmyyjä, emme suosittele lippujen ostamista muista myyntikanavista.

Lippupisteen myyntipisteet Lappeenrannassa:

 • K-Citymarket, Toikansuontie 4.

R-kioskeilla kautta maan, voit

 • lunastaa puhelinpalvelussa tehdyn varauksen varaustunnuksesi avulla.
 • ostaa suoraan lippuja, pikamyyntiohjelma tarjoaa automaattisesti paikat valitusta katsomosta.

  Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-kioskilta helposti näytelmän nimellä (et tarvitse enää tapahtumanumeroa).
  Huomaathan, että R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. Mitkään paperiset maksuvälineet (esim. Smartumin setelit, Lounasseteli ja Virikeseteli) eivät käy maksuvälineenä R-kioskilla. Lunastettavien varausten maksimi lippumäärä on 20 kpl/ostos.

Lippu_OY_nettibanneri.jpg

 

 

 

Lippupisteen verkkokauppa on nopea ja vaivaton tapa ostaa liput haluamaansa esitykseen. Kokeile Lippupisteen kätevää printti- tai mobiililippua.

Lippupisteen ilmaisella iPad-, iPhone- tai Android- lippukauppa-sovelluksella voit ostaa lippuja teatteriin, konsertteihin, festivaaleille ja urheilutapahtumiin, jakaa kuvia ja kokemuksia sekä arvioida tapahtumia joissa olet ollut.

Lippupisteen valtakunnallinen puhelinpalvelu
puh. 0600 900 900, puhelun hinta 2 € /min + pvm
avoinna ma-la 9-21, su 10-18

TEATTERIALAN AMMATTILAISKORTTI

Teatterikorttietuna pääsylippu kortinhaltijalle alennettuun hintaan omiin tuotantoihin; lipun hinta voi vaihdella tuotannoittain. Paikan voi varata teatterin lipunmyynnistä ja lunastaa esitykseen tultaessa. Ammattilaiskortti on esitettävä lippua lunastettaessa. Kortti oikeuttaa kahteen alennettuun lippuun.

PYSÄKÖINTIETU TEATTERIN ASIAKKAILLE

Teatterin asiakkaat saavat IsoKristiinan parkin erikoishintaan, 1 e tunti (norm. 1,50 e/h). Etuhinnalla voi parkkeerata maksimissaan 3 tuntia. Kertakäyttöisen parkkilipukkeen saa ennen esitystä teatterilippua vastaan vain teatterin ovilipunmyynnistä (aukeaa 2 h ennen esitystä).
Näin saat edun parkkihallissa:
- Ota normaali lipuke puomilta, kun ajat parkkihalliin.
- Ulos lähtiessäsi syötä maksulaitteeseen ensin puomilta saatu lipuke ja sen perään teatterilta saatu lipuke, joka antaa alennuksen.
- Mikäli asiakas on kirjautunut IsoKristiinan parkkietuasiakkaaksi, mikä oikeuttaa 1 h ilmaiseen parkkiin, ei teatterin lipukkeella saa toista alennusta

ARVOSETELIT

Työnantajan tarjoamat arvosetelit: ePassi, Smartum seteli, Smartum mobiilimaksu, Smartum kortti, Edenred mobiilimaksu, Edenred kortti, Virikeseteli sekä Eazybreak käyvät meillä maksuvälineenä teatterilippuja ostettaessa.

ESITYKSEN PERUUNTUESSA

Force Majeure -esteen (sairaus, lakko, katastrofi ) takia teatteri saattaa joutua peruuttamaan näytännön. Asiakkaiden samanvertaisen kohtelun vuoksi emme palauta käteistä rahaa.

Lipun voi tällöin vaihtaa toiseen esityspäivään tai lahjakorttiin tai lipun hinta palautetaan tilille. Takaisinmaksupyyntö tulee tehdä lipunmyyntiin 2 kk sisällä esityksen peruuntumisesta. Lipun voi vaihtaa tai saada lahjakortin lipun summalle 6 kk sisällä peruuntumisesta.

Toimitusmaksuja ja muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia teatteri ei korvaa.

Toimintaohje perutun esityksen lipunvaihtoon

Perutun esityksen pääsylippu voidaan vaihtaa myöhäisemmän ajankohdan esitykseen. Rahat voidaan myös palauttaa asiakkaan tilille tai vaihtaa korvattava summa vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin.

Palautusta varten tarvitaan tieto tilaisuudesta, jota takaisinmaksupyyntö koskee, asiakkaan tilinumero IBAN-muodossa sekä tilin omistajan nimi. Lahjakortin lähetystä varten tarvitaan osoite, mihin lahjakortti lähetetään.

Yhteydenotot lipunmyyntiin teatteri@lappeenranta.fi tai puh. 05 616 2290.

lippufi_logo sini-keltainen.gif

Lippupisteen

valtakunnallinen puhelinpalvelu

Puhelun hinta
2 € /min + pvm
Avoinna:

MA-LA klo 9 - 21
SU  10 - 18 

 

0600 900 900