Etusivu OhjelmistoVierailut kevät 2025

Pulkkinen Live

HEITÄ VAPAALLE JA ANNA TYRÄN RYTKYÄ.

Pulkkinen Live tömäyttää klassikkosarjan hahmot lavalle elävänä koko komeudessaan. Uunituoreissa sketseissä nähdään mm. radiotoimittaja Osmo, Nyrkkeilijä, Kopiovastaava, Äänimies Esko sekä Sauli.

Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä. Pulkkiseen ei ajanhammas iske. Nyt ollaan asian ytimessä!

Ohjaus ja käsikirjoitus: Jari Salmi

Rooleissa Jari Salmi ja Teemu Koskinen

Kesto 2 h

Esitys 5.2.2025

Liput 35 €, 5 lippua 150 € (ei muita alennuksia)

LIPUT TÄSTÄ PULKKINEN LIVE 

Rakastan sua ja Abbaa

Aviopari Tuire ja Kauko ovat kaksin kiertäneet Suomea yli 30 vuotta omalla musiikkiesityksellään. Keikkamatkoilla on rakastettu, riidelty, synnytetty ja sairastettu, mutta ennen kaikkea esiinnytty. Nyt Tuire on huomannut Kaukossa jotain muuttuneen. Kauko haluaa itsepintaisesti lähteä käymään Jyväskylässä. Siellähän oli ennen Tuirea se heila. Entä muisteleeko Kauko vielä iltaa Leningradissa 1984? Mitä Tuiren ja lipevän matkanjohtajan Sjöströmin välillä silloin tapahtui? Miksi Tuire kieltäytyy puhumasta illasta?

 Lämmin musiikkikomedia Rakastan sua ja Abbaa kertoo Tuiren ja Kaukon tarinan ensitapaamisesta tähän päivään. Viimeisten 40 vuoden hittikappaleet siivittävät muisto ja tanssilavoilta ja kauppakeskusten avajaisista, kun Tuire ja Kauko ajelevat pakettivolkkarillaan halki Suomen hankien ja kesäisten niemen notkojen. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet Doris, Sata salamaa, Kung Fu taistelee.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Minna Koskela

Rooleissa: Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara

Kesto

Esitys 12.3. klo 19

Liput 35 €, 5 lippua 150 € (ei muita alennuksia)

OSTA LIPUT TÄSTÄ RAKASTAN SUA JA ABBAA

LIPPUKAUPPA

Samaan ikkunaan aukeava linkki, joka vie erilliseen lippu.fi-lipunmyyntiin.

Uuteen ikkunaan aukeava linkki, joka vie lipunmyynnin tietosivulle.

Linkki, joka avaa lipunvarauksen sähköpostiviestillä.

  Puhelimitse 05 616 2290