Etusivu TeatteriSaapuminen ja pysäköinti

Saapuminen ja pysäköinti

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee Lappeenrannan keskustassa Kauppakeskus IsoKristiinassa ravintoloiden ja kauppojen välittömässä yhteydessä. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee.

Lappeenrannan kaupunginteatteriin on helppo tulla. Sijaintimme kaupungin ydinkeskustassa olevassa kauppakeskuksessa takaa sen, että löydät kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta aina parkkeeraamisesta, ruokailuun ja yöpymiseen. Lappeenrannan juna-asemakin sijaitsee vain reilu kilometrin päässä teatterista. 

Samaan ikkunaan aukeava linkki, joka vie erilliseen karttapalveluun ja näyttää Lappeenrannan kaupunginteatterin sijainnin kartalla.

  • Teatterin tilat sijaitsevat 3. kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kaupat ja toisessa ravintolat. Lämmintä parkkitilaa on alakerroksissa 550 autolle. Teatteriin pääsee hissillä Kauppakeskuksen kaikista kerroksista. Lisäksi portaat vievät teatteriin 2. kerroksesta.
  • Naulakkopalveluista vastaa SPR Lappeenrannan osasto ja naulakkomaksu on 1,5€/hlö

  • Väliaikatajoiluista vastaa lappeenrantalainen yksityinen ravintolayhtiö Kolme Kiveä Ravintolat Oy.

 

Pysäköinti IsoKristiinassa

P3=Teatteriparkki

Helpoin tapa autoilevalle teatterivieraalle on ajaa IsoKristiinan lämpimään parkkihalliin suoraan tasolle P3=Teatteriparkki. Sieltä pääsee hissillä suoraan ylimpään kerrokseen (3. krs) Lappeenrannan kaupunginteatteriin.

IsoKristiinan lämpimään parkkihalliin ajetaan Lappeenkadulta Hietalankadun kohdalla olevasta valo-ohjatusta risteyksestä. Toinen sisäänajo IsoKristiinan parkkihalliin on Brahenkatu 3 kohdalta.

Osoite navigaattoriin: Lappeenkatu 7, Lappeenranta.

Q-Park IsoKristiina on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Ulosajo 24 h. Pysäköinti maksetaan maksuautomaateilla tai ulosajopuomilla pois lähtiessä.

Parkki eurolla!
ISOKRISTIINAN PYSÄKÖINTIETU TEATTERIN ASIAKKAILLE

Esitykseen tulevat teatterin asiakkaat saavat IsoKristiinan parkin erikoishintaan, 1 € tunti (norm. 1,50 e/h). Etuhinnalla voi parkkeerata maksimissaan 3 tuntia. Kertakäyttöisen parkkilipukkeen saa teatterilippua vastaan teatterin ovilipunmyynnistä.

Näin saat edun parkkihallissa:
•Ota normaali lipuke puomilta, kun ajat parkkihalliin.
•Ulos lähtiessäsi syötä maksulaitteeseen ensin puomilta saatu lipuke ja sen perään teatterilta saatu lipuke, joka antaa alennuksen.

Mikäli asiakas on kirjautunut Isokristiinan parkkietuasiakkaaksi, mikä oikeuttaa 1 h ilmaiseen parkkiin, ei teatterin lipukkeella saa toista alennusta.

Pysäköintihallissa on käytössä automaattinen rekisterintunnistus. Ajoneuvon rekisteritunnus yhdistetään lipukkeeseen sisäänajon yhteydessä. Maksettu lipuke avaa puomin automaattisesti, mikäli tunnistus sisäänajossa on onnistunut. Ilman pysäköintimaksun maksamista maksuautomaatilla tai puomilla puomi ei avaudu.

Maksuvälineinä hallissa toimivat käteinen sekä debit-, credit- tai electron-kortit. Puomeilla maksaminen tapahtuu vain luottokorteilla.

Jokaisella parkkitasolla on invapaikkoja jotka ovat merkitty sinisellä merkkivalolla ja kylteillä. Parkkihallista löytyy myös sähköauton latauspaikkoja ja paikkoja vähäpäästöisille autoille.

Parkkipaikat IsoKristiinan lähellä.

Kaupunginteatterin osoite: Kaivokatu 5, 53100 LAPPEENRANTA
Kauppakeskus IsoKristiinan osoite: Brahenkatu 5, 53100 LAPPEENRANTA

 

Julkiset liikennevälineet

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Lappeenkadulla Technopoliksen kohdalla (paikallisliikenteen linjat 3, 4 ja 9 sekä kaukoliikenne).

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut

  • Saattoliikenne: Taksit ja tilausbussit Kaivokatu 5 sisäänkäynnille. Tilauslinja-autoille on pysäköintitilaa Kaivokadun varrella.

 

P-Pormestari sijaitsee kaupunginteatterin vieressä

P-Pormestari on maanalainen pysäköintitalo Vapaudenaukiolla. Sisään- ja ulosajo tapahtuu joko Valtakadulta (Maakuntakirjaston vieressä, Valtakatu 49) tai Villimiehenkadulta (Villimiehenkatu 8).

P-Pormestari on avoinna joka päivä klo 6−22. Pysäköintilipukkeella pääset sisään pysäköintitaloon myös aukioloaikojen päätyttyä ja poistumaan p-talosta autollasi normaalisti. Huom! Säilytäthän lyhytaikalipukkeen erillään magneettisista lähteistä (esim. puhelimet, suojakuoret, magneettilukot), jottei lipukkeen magneettiraita vioitu.

P-Pormestari on tarkoitettu yleiseen pysäköintiin. P-talossa ei ole yhtään nimettyä paikkaa. Autopaikkoja on noin 400 osittain kahdessa kerroksessa. Pysäköintitalossa on tallentava kameravalvonta.

Voit ajaa p-taloon teatteriesityksen ajaksi tai vaikka koko viikonlopuksi. Voit myös tehdä sopimuksen P-Pormestarin jatkuvasta käytöstä.

Hinnat:
klo 8−18: 1,50 € / tunti
klo 18−8: 0,50 € / tunti

Vuorokausimaksu on 10 euroa ja se alkaa pysäköintilipukkeen ottamisesta.

 

Sokos Hotel Lappeen parkkihalli

Osoite: Brahenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA
Kaupunginteatterin välittömässä yhteydessä sijaitsevan Original Sokos Hotel Lappeen oma parkkihalli on kylmä. Paikoitustilaa on 150 autolle hotellin alimmissa kerroksissa. Pysäköinti omalla vastuulla. Parkkihallissa on kameravalvontaa. 

Hotelli Lappeen pysäköinti on 10€/vrk ja pysäköinnin voi maksaa joko Easypark-sovelluksella tai suoraan hotellin vastaanottoon.