Etusivu Lappeenrannan kaupunginteatteri on valmiina syyskauteen
17.6.2020 13.09

Lappeenrannan kaupunginteatteri on valmiina syyskauteen

Hyvät teatterin ystävät,

poikkeuksellisen kevään jälkeen haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ymmärryksestä ja lähettämistänne tsemppiviesteistä! On ollut ilo huomata, että epävarmuudesta huolimatta useat teistä ovat siirtäneet kevään ennakkolippuja syyskaudelle, ja että olette seuranneet tekemiämme someteatterivideoita. 

Kaiken epävarmuuden keskellä haluamme yhä katsoa eteenpäin. Olemme harjoitelleet ja valmistaneet syksyn tulevia ensi-iltoja ja iloksemme voimme kertoa, että syyskauden ohjelmisto on valmis. Vaikka muutokset ovat mahdollisia, on syyskautemme täynnä laadukasta ja viihdyttävää teatteria. Uskomme, että tulet nauttimaan!

Syyskauden avaa odotettu Lehmusten kaupunki

Syyskautemme käynnistyy toden teolla lauantaina 19.9.2020 kun ensi-iltansa saa odotettu musiikkinäytelmä Lehmusten kaupunki. Laila Hirvisaaren romaaniin pohjautuva näytelmä vie meidät vuoteen 1929 rakuunoiden ja lehmusten kaupunkiin, Lappeenrantaan. Rakastetusta näytelmästä nähdään Helena Anttosen uudelleen dramatisoima versio, jota siivittää 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän muusikon Pave Maijasen musiikki.

Lehmusten kaupungin lisäksi teatterimme estradeilla nähdään Agatha Christien suosikkidekkariin pohjautuva näytelmä Idän pikajunan arvoitus, terävää ajankuvaa tarjoileva Anna Krogeruksen näytelmä 9 hyvää syytä elää sekä Teatteri KESY:n kanssa yhteistuotantonta toteutettava hersyvä komedia M/S Framilla -risteilyrevyy. Omien ensi-iltojemme lisäksi ohjelmistoamme täydentävät valikoidut vierailuesitykset.

Lipunmyynti ja asiakaspalvelu on avoinna koko kesän

Asiakaspalvelukeskus Winkki palvelee teatterin asiakkaita koko kesän ajan. Winkin kautta voi ostaa tai varata pääsylippuja, hankkia lahjakortteja kesän juhlien sankareille tai esimerkiksi tehdä ryhmävarauksia.

Asiakaspalvelukeskus Winkin aukioloajat:

25.6. asti ma-pe klo 9-16

29.6.-31.7. klo 9-15

3.8. alkaen uusi aukiolomme klo 8.30-16.30

Puhelin, sähköposti ja chatpalvelu ma-pe, puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi

Korona-ajan info

Yhdessä muiden Suomen teattereiden kanssa olemme sitoutuneet noudattamaan kansallista ohjeistusta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tarkasti viranomaistiedotusta ja annettuja ohjeita. Tällä haluamme varmistaa, että toimintamme olisi työntekijöille ja yleisölle mahdollisimman turvallista.

Syyskauden turvallisuuskäytännöistä tulemme tiedottamaan tarkemmin elokuussa. Huomioithan kuitenkin jo nyt, että pidätämme oikeuden jo varattujen ja ostettujen lippujen mahdollisiin istumapaikkamuutoksiin riittävien turvavälien takaamiseksi. Tällaisissa tilanteissa olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ennen esitystä.

Kannathan sinäkin vastuusi ja tulet teatteriin vain täysin terveenä.

 
Lappeenrannan kaupunginteatteri toivottaa ihanaa kesää!

 

Tutustu syksyn ohjelmistoon tästä: https://lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto

Katso Lehmusten kaupungin trailervideo: https://www.youtube.com/watch?v=ZpRaw-FOz6k