Etusivu OhjelmistoSyksy 2020

Lehmusten kaupunki

Laila Hirvisaaren romaanista Helena Anttosen dramatisoima näytelmä on nyt sovitettu Pave Maijasen rakastettujen laulujen myötä musiikkinäytelmäksi. 

Lehmusten kaupunki vie katsojat vuoteen 1929  ja rakuunoiden kaupunkiin, Lappeenrantaan. Luvassa on ompelijatar Ilona Hirvisaaren ja luutnantti Veikko Vehmaksen koskettava rakkaustarina, jota säestää 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän Pave Maijasen musiikki live-orkesterin säestämänä. 

Idän pikajunan arvoitus

Agatha Christien menestysdekkarissa Istanbulista Pariisiin matkaava luksusjuna juuttuu kinoksiin ja aamulla yksi sen matkustajista löytyy murhattuna. Lumi estää ketään lähtemästä junasta, joten murhaajan täytyy olla joku läsnäolijoista. Tapausta alkaa selvittää mestarisalapoliisi Hercule Poirot, joka on sattumalta matkustajana samassa junassa. Kuka on syyllinen? 
Lue lisää ja varaa lippusi

M/S Framilla -risteilyrevyy

Sinkkunaisen 50-vuotisjuhlat ja kanavaristeily? Erityislaatuiset sukulaiset, parhaimmat sydänystävät ja laivan hulvaton henkilökunta sullotaan samaan paattiin ja herkullinen ihmissuhdesoppa on valmis. Saimaalla seilatessa pidetään puheita sekä nostetaan maljoja elämälle ja sen janolle. Viinin lisäksi laineilla läikähtelevät myös tunteet ja tunnelmat, kunnes laiva jumittuu sulkuun. Mitä tapahtuu, kun juhlavalot sammuvat ja syvimmät toiveet ja pelot nousevat pintaan?

M/S Framilla -risteilyrevyy on yhteistuotanto Teatteri KESY:n kanssa! 
Lue lisää ja varaa lippusi

9 hyvää syytä elää

Ihmisyyden pronomini ei ole minä vaan me.

Klara on mielenterveyskuntoutuja, joka on ajautunut yhteiskunnan reunalle syrjäytyen niin työelämästä, opiskelusta kuin ihmissuhteistakin. Klara muuttaa ensimmäiseen omaan kotiinsa, jossa hän tarkkailee elämää lähiöyksiönsä ikkunasta. Pitäisi aktivoitua ja uskaltautua ulos maailmaan, mutta se ei ole helppoa.

Yksinäisyyden ja syrjätytymisen teemojen ympärille muodostuva lohdullinen tarina sekä draaman keskellä pirskahteleva huumori luovat uskoa paremmasta huomisesta.

Lue lisää ja varaa lippusi