Etusivu OhjelmistoMEDEIA: Klovnin raivonhallintaopas
Valitse taso

Taina Mäki-Iso & Janne Saarakkala

MEDEIA: KLOVNIN RAIVONHALLINTAOPAS

Pienellä näyttämöllä la 26.1. klo 19

Taina Mäki-Ison soolo on tragikoominen tulkinta Medeiasta.

Se on klassinen kreikkalainen myytti naisesta, joka tappaa kostoksi omat lapsensa. Esityksessä Klovni Martta saa tämän huikean roolin esitettäväkseen, mutta häntä kauhistuttavat tarinan julmuudet. Miten ihmeessä kertoa kaikki karmeudet?

Klovnin ihmettelevä asenne elämän eri ilmiöihin mahdollistaa rankkojen ja vaikeidenkin asioiden käsittelyn lämpimällä huumorilla.

Loppuvuodesta 2017 Mäki-Iso veti useita Medeia-työpajoja 3-6 -luokkalaisille. Työpajojen anti näkyy tässä sekä aikuisille että nuorille suunnatussa esityksessä mm. Klovni Martan raivonhallinnassa. Marttaa ärsyttää moni asia ja välillä on mieli mullin mallin kuin Medeialla. Mikä sinut saa raivon partaalle?

Taina Mäki-Iso on klovnerian pioneeri ja edelläkävijä Suomessa. Hänen klovnisoolojaan on viime vuosina nähty kotimaan lisäksi myös mm. Espanjassa, Tšekissä ja Arabiemiraateissa.

Medeia on Mäki-Ison viides klovnisoolo, josta tekee nyt kiinnostavan yhteistyö Janne Saarakkalan kanssa. Ohjaaja, käsikirjoittaja ja esiintyjä Saarakkala tunnetaan rohkeasti esitystaidetta uudistavana taiteilijana. Esityksen käsikirjoitus on Mäki-Ison ja työryhmän, johon kuuluvat Janne Saarakkala esityksen toisena ohjaajana Mäki-Ison lisäksi sekä visualisoinnista vastaavat Mika Haaranen ja Elina Kolehmainen.

Esityskielet suomi ja englanti. Ikäsuositus 10+
Kesto: noin tunti.

Teaser-video

Lippujen hinnat

Peruslippu: 15 €,

Lapset (alle 16 v.):12 €

Esityskalenteri

Pienellä näyttämöllä

la 26.1. klo 19