Etusivu OhjelmistoKevät 2020Vain rakkauslaulut
Kuvassa Kaisa Leppänen ja Ville Myllykoski

Vain rakkauslaulut

Pienellä näyttämöllä 18.2. klo 19
Ohjaus: Kaisa Leppänen ja Ville Myllykoski

 

”Huh huh! Nimittäin ihan mielettömät fiilikset! Mistä? Höh. No susta!”
– Risto: Rakkauden rock

Vain rakkauslaulut on koskettava ja hauska rakkauslaulukonsertti.

Rakkauslaulut omistetaan: lapselle, ystävälle, pysyville ja menneille puoli- soille, kielletylle rakkaudelle, arkiselle rakkaudelle, niille, jotka rakastuvat koko ajan ja niille, jotka rakastuvat vain kerran.

Musiikkiteatterin rautaiset ammattilaiset näyttelijä Kaisa Leppänen ja pianisti Ville Myllykoski johdattavat katsojan iloisesti musiikkigenrestä toiseen hellien ja ravistellen suomenkielisiä rakkauslauluklassikoita.

Luvassa mm. Armia ja Dannyä, Leif Wageria, Anna-Mari Kähärää, Olavi Uusivirtaa, Vicky Rostia ja Ismo Alankoa.

Kaisa Leppänen (TeM) on työskennellyt Suomen teatterikentällä monipuolisesti ja näytellyt kymmenissä näytelmissä mm. Helsingin ja Lahden kaupunginteattereissa ja Teatteri Jurkassa. Keväällä 2020 Kaisan voi nähdä Kansallisteatterin Isän maa -näytelmässä ja Suomen Komediateatterin uudessa Maailma on tehty meitä varten -musikaalissa, jonka ohjaa Samuel Harjanne. Tv:stä hänet voi bongata mm. Pirjo-komediasarjasta.

Ville Myllykoski (MuM) on helsinkiläinen muusikko, joka työskentelee monipuolisesti musiikin ja teatterin kentällä pianistina, säveltäjänä, sovittajana, musikaalikapellimestarina, laulajana, lauluntekijänä ja pedagogina. Villen työtä kapellimestarina ja kosketinsoittajana on voinut ihailla mm. Tampereen Työväenteatterin Tytöt 1918 ja Billy Elliot -musikaaleissa. Omassa Myllykoski-yhtyeessään hän sanoittaa, säveltää ja laulaa.

Mukana myös Lappeenrannan kaupunginteatterista Sanna Kemppainen ja Noora Koski.

Kesto: n. 1 h
Liput:  25 €

Button-osta-liput-lippu.fi.png

LIPPUKAUPPA

Button-osta-liput-lippu.fi.png

Button-osta-liput-winkki.png

Button-osta-liput-email-ohjaus.png

Puhelimitse 05 616 2220